Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:23:18 GMT

مایکروسافت وارد حوزه خودروسازی شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۱۱۱۰

مایکروسافت وارد حوزه خودروسازی شد

شرکت نامی حوزه فناوری "مایکروسافت" در حال سرمایه‌گذاری و مشارکت با شرکت کروز جنرال موتورز(GM's Cruise) در بخش خودروهای خودران است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی ان بی سی، مایکروسافت برای سرعت بخشیدن به قسمت تجاری‌سازی وسایل نقلیه خودران، با جنرال موتورز و کروز وارد یک همکاری استراتژیک طولانی مدت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اعلامیه روز گذشته این شرکت‌ها گفتند مایکروسافت به ارائه دهنده فناوری ابری اصلی شرکت‌های جنرال موتورز و کروز تبدیل خواهد شد. این شرکت‌ها علاوه بر این اظهار کردند که آنها به طور مشترک روی مهندسی نرم افزار و سخت افزار، قابلیت‌های رایانش ابری، ساخت و اکوسیستم شراکتی با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

"ساتیا نادلا"(Satya Nadella) مدیرعامل شرکت مایکروسافت در بیانیه‌ای گفت: پیشرفت در فناوری دیجیتال سبب تغییر جنبه‌های مختلف کار و زندگی ما می‌شود. به عنوان ارائه‌دهندگان فناوری ابری کروز و جنرال موتورز، ما از قدرت سرویس آژور استفاده خواهیم کرد تا به آنها در توسعه حمل و نقل خودران کمک کنیم.

کروز قصد دارد در حوزه خودروهای خودران از سرویس آژور(پلتفرم رایانه‌ای ابری مایکروسافت) استفاده کند. جنرال موتورز گفت که با مایکروسافت به عنوان ارائه دهنده فناوری ابری اصلی خود برای سرعت بخشیدن به اقدامات دیجیتالی از جمله ذخیره سازی، هوش مصنوعی و قابلیت‌های یادگیری ماشین همکاری خواهد کرد.

"ماری بارا"(Mary Barra) مدیر عامل جنرال موتورز در بیانه‌ای مایکروسافت را کمک بزرگی برای کمک به این شرکت خودروسازی در زمینه محاسبات ابری دانست، زیرا این شرکت ۲۷ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۵ در بخش وسایل نقلیه الکتریکی و خودران از جمله ۳۰ خودروی الکترونیکی جدید سرمایه‌گذاری کرده است.

به عنوان بخشی از این مشارکت، این غول فناوری به جنرال موتورز، هوندا موتور و سایر سرمایه‌گذاران نهادی در یک سرمایه‌گذاری جدید پیوسته و بیش از دو میلیارد دلار در شرکت کروز سرمایه گذاری کرده است و ارزش شرکت کروز را پس از سرمایه‌گذاری به ۳۰ میلیارد دلار رسانده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مایکروسافت جنرال موتورز سرمایه گذاری جنرال موتورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید