Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شرکت خودروسازی فورد و جنرال موتورز اعلام کردند به خاطر نبود قطعات یدکی، تولید خودرو در این کشور مختل شده است. به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، شرکت خودروسازی جنرال موتورز اعلام کرد که به خاطر نبود قطعات الکترونیکی شاهد اخلال در تولید خودرو در این شرکت هستیم.

این شرکت اعلام کرده که قصد دارد خط تولید خود در فیرفاکس، کانزاس و مکزیکو را به خاطر نبود قطعات الکترونیکی موقتا تعطیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر تولید خودرو در خط تولید جنرال موتورز در کره جنوبی نیز به نصف کاهش خواهد یافت.

سخنگوی جنرال موتورز در این باره گفت: علی رغم تمام تلاش‌هایمان، نبود قطعات الکترونیکی در تولید خودروهای جنرال موتورز اثرگذار می‌گذارد.

به گزارش موسسه ihs مارکت، نبود قطعات الکترونیکی باعث خواهد شد تا شاهد از دست رفتن تولید 672 هزار خودرو در سه ماهه نخست سال جاری در جهان باشیم. اطلاعات موجود نشان می‌دهد که نبود قطعات الکترونیکی باعث شده تا 564 هزار خودروی کمتر در جهان طی هفته‌های اخیر تولید شده و می‌تواند در ادامه سال 2021 به از دست رفتن یک میلیون خوردوی دیگر منجر شود.

به گزارش دیتروید فری پرس، جنرال موتورز در این مسیر تنها نیست به گونه‌ای که شرکت فورد هم اعلام کرده است که به خاطر نبود قطعات یدکی تولید خودروی این شرکت بزرگ آمریکایی مختلف شدهاست.

تویوتا، فولکس واگن، هوندا، مرسدس بنز، آئودی، سوبارو، نیسان، استلانتیس و پژو سیتروئن نیز از جمله شرکت‌هایی هستند که به خاطر نبود قطعات یدکی تولید خود را کاهش داده‌اند.

از طرف دیگر تهدیدهای آمریکا نسبت به تحریم احتمالی شرکت سنیک، چین شرایط را بغرنج‌تر کرده است، شرکت سنیک، بزرگ‌ترین تولیدکننده قطعات الکترونیکی در چین به شمار می‌رود.

به گزار نیویورک تایمز، دلیل نبود قطعات الکترونیکی برای خودروسازان این است که شیوع ویروس کرونا باعث شده تا بسیاری از کارمندان دورکار شوند و تقاضا برای لوازم الکترونیکی مربوط به دورکاری در منزل به شدت در جهان افزایش یافته است. این روند باعث شده تا شاهد افزایش خرید رایانه، تبلت، و تجهیزات الکترونیکی باشیم که قطعات مورد استفاده در آنها با قطعات مورد نیاز برای تویلد کامپیوتر خودرو مشترک است.

اکثر شرکت‌هایی که این قطعات را تولید می‌کنند در تایوان و چین قرار دارند و تلاش دارند تا تولید خود را افزایش دهند، اما شرکت‌های خودروسازی آمریکایی به لطف اقدام ترامپ در تحریم شرکت‌های چینی با بحران جدی‌تری مواجه هستند.

در شرایط کنونی شرکت‌های خودروسازی آمریکایی که می‌خواهند از چینی‌ها قطعات مورد نیاز خود را تهیه کنند، باید از وزارت بازرگانی آمریکا مجوز مخصوص بگیرند. دولت قبلی آمریکا شرکت سنیک و بسیاری دیگر از شرکت‌های چینی را در لیست سیاه تحریمی آمریکا قرار داده بود. دلیل تحریم این شرکت‌ها ادعای ارتباط این شرکت‌ها با ارتش آزادی بخش خلق چین عنوان شده بود و این در حالی است که شرکت‌هایی مثل سنیک چنین ادعاهایی را رد کرده بودند.

بسیاری از شرکت‌های آمریکایی نظیر کوالکوم، برودکام و تگزاس اینسترومنتس، مشتری قطعات چین هستند.

تناقض ماجرا اینجاست که دولت ترامپ شرکت‌های چینی را با هدف کمک به افزایش تولید شرکت‌های خودروسازی در داخل آمریکا تحریم کرده بود.

معاون یک شرکت تولید قطعات الکترونیکی در آمریکا می‌گوید: ما هر کاری که از دستمان برمی‌آمده انجام داده‌ایم تا بتوانیم تولید خودرو را در اولویت قرار دهیم، اما ممکن است روند کمبود قطعه تا 6 ماه در آمریکا ادامه یابد.

شرکت سونی هم اخیرا گزارش داده که نبود تراشه‌های الکترونیکی باعث خواهد شد تا این شرکت نتواند تولید کنسول‌های بازی پلی استیشن5 آن گونه که باید ادامه دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحریم چین جنرال موتورز جنرال موتورز تولید خودرو تولید خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک