Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبی (دوبی) قصد دارد تا سال 2030 تمام تاکسی‌هایش را خودران (بدون راننده) کند.

به گزارش عصرایران به نقل از "سی نت"، شرکت "کروز" متعهد شده برای توسعه ناوگان تاکسی‌های خودران به دبی کمک کند. "کروز" یکی از شرکت‌های زیرمجموعه و تحت حمایت "جنرال موتورز" آمریکاست.

براساس برنامه دولت دبی، قرار است تا سال 2023 میلادی، 25 درصد از کل رفت و آمدها در این شهر، از طریق وسایل خودران انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات دبی می‌خواهند در سال 2030 بیش از 4 هزار تاکسی روباتیک یا خودران در شهرشان حرکت و کار کند و این تاکسی‌ها از محصولات شرکت کروز خواهند بود. کروز نیز اعلام کرده در دبی از خودران "اورجین" به عنوان مدل آزمایشی و اصلی  استفاده خواهد کرد. 

براساس این برنامه، دبی اولین منطقه خارج از امریکا خواهد بود که خودروهای خودران کروز در آن استفاده می شود.

شرکت  "کروز" خودران "اوریجین" خود را در سال ۲۰۱۹ میلادی رونمایی کرد

شرکت کروز که قرارداد انحصاریش را با مقامات جاده‌ای و حمل و نقل دبی امضا کرده، اولین تاکسی های خودران دبی را در سال 2023 تست خواهد کرد.

شرایط و جزئیات مالی این قرارداد هنوز منتشر نشده اما ولیعهد دبی آن را اولین قرارداد در این سطح عنوان کرده است.

اولین تاکسی‌های خودران شرکت کروز 4 سال دیگر فاز آزمایشی خود در دبی را آغاز خواهند کرد اما زمان استفاده عمومی از این خودران‌ها و بهره‌برداری قطعی از 4 هزار تاکسی خودران به 9 سال دیگر موکول شده است.

خودران های "اوریجین" شرکت "کروز" در هر سفر ۴ مسافر را جابه‌جا می‌کند

شبکه خبری "سی ان بی سی" آمریکا نوشت: "شیخ حمدان بن محمد" ولیعهد دبی در بیانیه مطبوعاتی خود در باره این قرارداد گفت: این قرارداد در راستای برنامه‌های دبی برای کاهش آلودگی و صرفه‌جویی در هزینه‌های حمل و نقل از طریق خودران‌ها تا سال 2030 اجرایی خواهد شد.

کروز از خودروهای اصلی خود، "اوریجین" را به جای "شورلت بولت"‌های اصلاح شده و الکتریکی در دبی تست خواهد کرد. این شرکت معمولا در تست‌های اولیه خودران‌هایش در آمریکا از شورلت بولت الکتریکی استفاده می‌کند.
خودروهای "اورجین" شرکت کروز موتور ندارند، بسیار بی سر و صدا هستند و انرژی خود را از باتری های ساخته شده شرکت جنرال موتورز می‌گیرند. سطح خودرانی این وسایل در سطح 4 و با قابلیت به روز شدن در سطح 5 اعلام شده است.

خودرانی سطح 4 دیگر نیاز به حضور راننده در اتومبیل ندارد. رانندگان در این خودران‌ها به سادگی می‌توانند اجازه دهند خودرو آنها را به مقصد برساند. در صورت نیاز به تعامل راننده، وسیله نقلیه سطح 4 باید بتواند با خیال راحت کنار جاده بایستد تا راننده را سوار کند.

نمای داخلی خودران اوریجین شرکت کروز

سطح 5 خودرانی، سطح فوق پیشرفته فناوری خودران است. در این سطح به هیچگونه تعامل انسانی احتیاج نیست و وسیله نقلیه نیازی به فرمان یا هر نوع تجهیزات هدایتی قدیمی ندارد.

شرکت  "کروز" خودروی "اوریجین" را در سال ۲۰۱۹ میلادی رونمایی کرد. اوریجین طوری طراحی شده تا به طور همگانی استفاده شود و در آن هیچ ابزاری برای کنترل خودرو مانند فرمان یا پدال وجود ندارد و می‌تواند در هر سفر ۴ مسافر را جابه‌جا کند.

بیشتر بخوانید: شورولت بولت الکتریکی 2020/ محصولی با نمره منفی در کیفیت کابین! (+تصاویر) برنامه جنرال موتورز برای خودروی برقی خودران‌ها با مشکل خودروهایی که پارک دوبل کرده‌اند چه می‌کنند (+فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/003Gh7

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جنرال موتورز خودران ها شرکت کروز تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت با اعلام این خبر گفت برای نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی امیرکبیر در دستور کار قرار گرفت تا با اجرای این کار بزرگ و بی نظیر، کمک شایانی به ارتقای سطح شغلی این عزیزان شده باشد.
سعید صادقی با اشاره به انجام مراحل پایانی این فرایند خاطرنشان کرد تا کنون قرارداد ۷۵۰ نفر از کارکنان به صورت مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر منعقد شده است و امیدواریم تا پایان خرداد ماه و یک ماه زودتر از موعد مقرر مراحل اداری و جذب نفرات باقیمانده نیز پایان پذیرد که با این احتساب در مجموع بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از این موضوع منتفع خواهند شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته پیرامون تبدیل وضعیت قرارداد ایثارگران یادآور شد: در سال۱۴۰۲ تبدیل وضعیت کلیه ایثارگران شاغل در این شرکت در راستای دستورالعمل بند «و» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور صورت پذیرفت که امیرکبیر به عنوان اولین شرکت اقدام به این کار نمود.

صادقی در ادامه تصریح کرد با اجرای این پروسه طیف گسترده ای از کارکنان شاغل در بخشهای فنی و مهندسی بسته بندی و بارگیری و همچنین نیروهای خدماتی مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد و این خبر خوش می تواند در
انگیزه کاری کارکنان تاثیر بسزایی داشته باشد.
شایان ذکر است شرکت پتروشیمی امیرکبیر تولیدکننده متنوع ترین محصولات پلیمری شامل پلی اتیلن سنگین پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن سبک خطی در سطح کشور است که با ارائه محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی، جایگاه مهمی در صنعت پتروشیمی ایران را داراست.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902967

دیگر خبرها

  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • ایران ۶۲ میلیون دلار به همراه دیرکرد غرامت از هند دریافت می کند
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان