Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-08@02:00:31 GMT

جنرال موتورز شوک بزرگ بازار برقی ها می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۷۹۶۵

جنرال موتورز شوک بزرگ بازار برقی ها می شود

بازار خودروهای برقی در چند سال گذشته انفجار گونه رشد کرده است و تاکنون چند شرکت ایجاد شده اند که به طور خاص خودروی برقی، نرم افزارهای لازم و باتری خودرویی تولید می کنند. شرکت تسلا یکی از اولین شرکت هایی بود که به شکل خاص فقط برای تولید خودروی برقی و باتری های مورد نیاز آن شکل گرفت. همین طور که فناوری های مورد نیاز خودروهای برقی تکامل پیدا می کنند، واضح است که در سال های آینده سرمایه گذاری روی تمامی اجزای مرتبط با خودروهای برقی روند افزایشی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون وضعیت طوری شده است که حتی سنتی ترین و دیرینه ترین خودروسازهای جهانی هم که میراث طولانی در حد یک قرن هم دارند، خود را به چشم توفان رسانده اند. به عنوان کثال جنرال موتورز هم خود را برای ایجاد شوک در صنعت خودروهای برقی آماده می کند.

جنرال موتورز که مدیر عامل آن خانم مری بارا است، سرمایه گذاری بسیار سنگین و هنگفتی را در خودروهای برقی برنامه ریزی کرده و تا جایی که در حال جذب فناوری های مرتبط با آن است. این تغییر مسیر بزرگی که کمپانی جنرال موتورز آغاز کرده، باعث شده است که تحلیل گران بازارهای مالی این شرکت را از جمله شرکت هایی دسته بندی کنند که در اصطلاح به آنها disruptive firm می گویند و معنی آن این است که این شرکت ها در وضعیت موجود تغییری بزرگ و بنیان برانداز به وجود می آورند طوری که نسل بعضی از محصولات و خدمات منسوخ خواهد شد و می توان گفت جنرال موتورز به تدریج شباهت بیشتری به تسلا پیدا می کند تا میراثی که به جا گذاشته است.

دان آیوس Dan Ives از مؤسسه مالی و اعتباری ودبوش Wedbush Securities می نویسد با این که خودروهای برقی در حال حاضر کمتر از 3 درصد از سهم فروش بازار جهانی را به خود اختصاص می دهند،  تا سال 2015 به 10 درصد و در سال 2030 به 20 درصد خواهد رسید. برای همین خیلی از تحلیل گران اعتقاد دارند که ظرف 12 ماه آینده ارزش سهام جنرال موتورز به 85 دلار [افزایش 44 درصدی] خواهد رسید.

بدون شک،‌ هزینه 35 میلیارد دلاری جنرال موتورز در تحقیق و توسعه در زمینه باتری و خودران ها و نرم افزارهای مورد نیاز آن حتماً روی ارزش سهام این شرکت اثر خواهد گذاشت چون به معنی نوآوری و محصولات جدید خواهد بود. حتی جنرال موتورز از همین حالا در حال تغییر کاربری برخی از کارخانه های خود و تبدیل آنها به سایت تولید خودروهای برقی و باتری است که باز هم به معنی محصولات جدید و نوآوری خواهد بود که به احتمال زیاد ترجمه آن افزایش ارزش سهام این شرکت خواهد بود.

با این حجم از سرمایه گذاری جدید در جنرال موتورز انتظار می رود 30 مدل تمام برقی تا سال 2025 به بازار آمریکا معرفی شوند.

علاوه بر این، به گفته مدیر عامل شرکت جنرال موتورز،‌ انتظار می رود تا سال 2035 تمام محصولات این شرکت از نوع برقی باشند، هر چند که خیلی منطقی و واقعی به نظر نمی آید اما ظواهر امر نشان می دهد که این شرکت با تمام قوا به سمت چنین هدفی در حال حرکت است.

بازار خودروهای برقی در آمریکا تا سال 2030 به ارزش 5 هزار میلیارد دلار خواهد رسید و به پیش بینی دان آیوس، تا سال 2022 ارزش سرمایه های جنرال موتورز دوبرابر خواهد شد. این موضوع به احتمال زیاد باعث جلب اعتماد و اطمینان سرمایه گذاران هم خواهدشد.

در حال حاضر جنرال موتورز 17 درصد از سهم بازار خودروها در آمریکا را در اختیار دارد و به سادگی سهم مهمی از بازار خودروهای برقی را در سال های آتی تصاحب خواهد کرد.

در مؤسسه مالی تیپ رنکس TipRanks سهام جنرال موتورز در لیست خرید دسته بندی شده است. جمعه ای که گذشت ارزش سهام جنرال موتورز 58.76 دلار بود.

به گزارش «انرژی امروز» از سایپانیوز، یادآوری مهم [رفع مسئولیت]: اطلاعات و نظرات ترجمه شده در این خبر صرفاً اعتقاد و نظر نویسنده این خبر و نظر است و کسانی که قصد خرید سهام یا هر گونه سرمایه گذاری را دارند لازم است تحقیق و تحلیل جامع خودشان را انجام دهند و به این اظهار نظر اکتفا ننمایند.

برچسب هاایالات متحده آمریکا جنرال موتورز GM خودروی برقی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا جنرال موتورز GM خودروی برقی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو خودروهای برقی جنرال موتورز سرمایه گذاری ارزش سهام تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟

تین نیوز

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ابعادی جدید از برنامه شهرداری تهران برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در سال جاری را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محسن هرمزی مدیریت شهری فعلی به خصوص در حوزه حمل و نقل عمومی را میراث دار یک عقب ماندگی جدی دانست و اظهار کرد: حجم عقب ماندگی ها به قدری بالا بود که  شورا و شهرداری دو سال است که اولویتشان را بر روی توسعه حمل و نقل شهر تهران قرار دادند و نکته قابل توجه این است که نه تنها در حوزه سخت افزای و تجهیزات حمل و نقل؛ بلکه شاهد عقب گرد در چند حوزه اعم از نرم افزاری و حتی در وضع قواعد جدید بوده ایم.

اختصاص بیش از ۵۰ درصد بودجه شهر تهران به حمل و نقل عمومی 

هرمزی افزود: در حوزه نگهداشت علائم ترافیکی، چراغ های راهنمایی، دوربین های ترافیکی، ناوگان اتوبوسرانی و مترو نیز کمبودها و عقب افتادگی هایی داشتیم که به همین دلیل طی دو سال اخیر موضوع حمل و نقل اولویت اول شهر تهران است، بگونه ای که در سال جاری تقریبا بیش از ۵۰ درصد بودجه شهر تهران به این حوزه اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: شورای شهر ششم در اسفندماه سال گذشته با مصوبه ای انعقاد قراردادهای سرمایه گذاری خارجی را به شهرداری ابلاغ کرد و این بزرگترین اعطای مجوز و لایحه ای است که پس از انقلاب تا به امروز در شهرداری تهران رخ داده است که اهمیت حمل و نقل را نشان می دهد.

 نوسازی، بهسازی و وضع قواعد جدید برنامه امسال حوزه حمل و نقل و ترافیک است

هرمزی با بیان اینکه همت دولت، شهرداری  و شورا بر تغییر جدی در حمل و نقل است، گفت: سال جدید با تمرکز بر نوسازی، بهسازی و وضع قواعد جدید شاهد بهار حمل و نقل خواهیم بود.

حدود ۶۵ هزار خودروی برقی به شهر تهران اضافه می شود 

معاون شهردار تهران ادامه داد: همچنین توافق شد از طریق وزارت صمت ۱۱ خودروساز داخلی نسبت به واردات خودروهای برقی اقدام کنند که طی آن حدود ۶۵ هزار خودروی برقی به شهر تهران اضافه شود.  

تأمین حداقل۲۳ هزار خودروی برقی در شش ماه اول سال طبق وعده ۱۱ شرکت خودروساز 

وی در پاسخ به این سوال که تعهدات ۱۱ شرکت خودرو ساز به چه میزان محقق خواهد شد گفت: در شش ماهه اول ۱۴۰۳ و در فاز نخست حداقل۲۳ هزار خودرو تأمین می شود.

در مورد خودروی چینی برقی که شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده باید بگویم که با کیفیت ترین خودرو  بعد از تسلا را انتخاب کرده ایم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه همچنین خرید ۱۰ هزار ون به مبلغ ۳۸۰ میلیون یورو نهایی شده و قرارداد منعقد شده است، اظهار کرد: در واگذاری ون های جدید،  واگذاری به تاکسیرانان از طریق تسهیلاتی که ارائه خواهیم کرد در دستور کار قرار دارد؛ اما هنوز مدل ارائه تسهیلات، نحوه واگذاری ون ها و.... نهایی نشده است؛ البته آنچه که مسلم است اینکه فراخوانی برای  رانندگان تاکسی خواهیم داشت تا در صورت تمایل بعد از اسقاط خودروی فرسوده خود نسبت به دریافت تاکسی جدید اقدام کنند.

کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تأیید و تضمین می شود؟

وی در پاسخ به این سوال که معمولا وقتی اسم خودروی چینی به میان می آید در مورد کیفیت کالاها شک می کنیم و آیا کیفیت خودروهای چینی که قرار است وارد شود تأیید و تضمین می شود؟ افزود: در مورد خودروی چینی برقی که شهرداری تهران قرارداد منعقد کرده باید بگویم که با کیفیت ترین خودرو  بعد از تسلا را انتخاب کرده ایم، بگونه ای که از مدل خودرویی که برای تهران خریداری شده است، در چین ۵۰۰ هزار تاکسی از آن در حال بهره برداری است.

خودروساز چینی کیفیت و تأمین قطعات را تضمین کرده ضمانت باتری خودروهای چینی تا پنج سال  

هرمزی در مورد تأمین و تضمین قطعات خودروهای برقی نیز با تأکید بر اینکه خودروساز کیفیت و تأمین قطعات را نیز تضمین کرده است، گفت: باتری این خودروها تا پنج سال ضمانت دارد و خدمات پس از فروش آن نیز تا پنج سال خواهد بود.

اتوبوس های برقی جدید پایتخت به بخش خصوصی واگذار نمی شود 

وی در مورد نوسازی ناوگان اتوبوسرانی نیز گفت: قرار داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس داخلی را منعقد کرده ایم و در کنار آن قرارداد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت های دیگر را بسته ایم و قرار است ظرف شش ماه وارد چرخه شوند که البته بنا داریم که این اتوبوس ها را تحت عنوان شرکت های خود شهرداری مدیریت کنیم؛ بگونه ای که تحویل بخش خصوصی نمی شود؛ بلکه سهامدارش سازمان ذخیره بازنشستگی است و قرار نیست سرمایه شهر را به بخش خصوصی واگذار کنیم بلکه در نظر داریم که راننده جذب کنیم تا بر روی اتوبوس ها کار کنند.

توافق خرید ۱۵۰ هزار موتورسیکلت برقی انجام شده؛ در مرحله انتخاب برند هستیم

هرمزی در مورد نوسازی موتورسیکلت ها نیز تصریح کرد: توافق خرید ۱۵۰ هزار موتورسیکلت برقی انجام شده؛ اما در حال حاضر  در مرحله انتخاب برند هستیم و آنچه که مسلم است تهران با این حجم آلایندگی موتورسیکلت ها باید به سمت برقی سازی پیش برود.

قرارداد خرید دوربین های کنترل ترافیک از چینی ها 

وی با تأکید بر اینکه در قرارداد با شرکت های چینی، علاوه بر خرید موتور، اتوبوس، تاکسی و... به خرید دوربین های کنترل ترافیک نیز توجه شده است، گفت: ۴۰۰ میلیون یورو ارزش قرارداد منعقد شده در این حوزه است و البته دقت داشته باشید که بخشی از آن نرم افزاری و یک بخشی از این قرار داد سخت افزاری است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • آغاز اولین فروش خودروهای برقی از امروز
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟