Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@13:50:04 GMT

General Motors؛ با استراتژی ساخت خودرو برای هر نفر

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۵۵۴۷

General Motors؛ با استراتژی ساخت خودرو برای هر نفر

جنرال موتورز شرکت خودروسازی آمریکایی است که در زمینه طراحی، تولید و فروش خودرو و قطعات آن فعالیت می‌کند و هم‌اکنون سومین تولید کننده بزرگ خودرو در جهان است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، جنرال موتورز شرکت خودروسازی آمریکایی چند ملیتی است که ستاد مرکزی آن در ساختمان رنسانس سنتر شهر دیترویت ایالت میشیگان قرار دارد؛ این شرکت در زمینه طراحی، تولید و فروش خودرو و قطعات مالی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنرال موتورز هم‌اکنون سومین تولید کننده بزرگ خودرو در جهان محسوب می‌شود و از سال ۱۹۳۱ تا ۲۰۰۷ نیز به عنوان بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی در جهان شناخته می‌شد.

تاریخچه شرکت جنرال موتورز

رانسوم ای اولدز در سال ۱۸۹۷ شرکت خودروسازی اولدزموبیل که قدیمی‌ترین واحد جنرال موتورز محسوب می‌شود را با سرمایه ۵۰ هزار دلاری تأسیس کرد، دو سال پس از آن این شرکت با کارخانه‌های موتور بنزینی اولدز ادغام و شرکت موتور اولدز تشکیل شد. طی سال‌های ۱۹۰۲ و ۱۹۰۳ شرکت کادیلاک و بیوک تأسیس شد و در نهایت به جنرال موتورز پیوستند. بعد از گذشت یک سال ویلیام سی دورانت مدیریت شرکت موتور بیوک را بر عهده گرفت.

در سال ۱۹۱۰ جیمز استورو رهبری شرکت جنرال موتورز را به عهده گرفت و واحدهای فنی و آزمایشگاه مرکزی تحقیقات را ایجاد کرد، طی همین سال شرکت کامیون‌سازی جنرال موتورز نیز افتتاح و فعالیت واحد فروش خارجی شرکت آغاز شد.

یک خودرو برای هر نفر

در سال ۱۹۲۳ آلفرد پی آسلون به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت انتخاب شد و رهبری آن جنرال موتورز را متحول کرد. وی در هنگام ورود یک خودرو برای هر نفر را استراتژی تولید در شرکت جنرال موتورز اعلام کرد و در همان دهه در بسیاری از کشورها کارخانه تولید خودرو تأسیس کرد، سپس برای اولین بار بنزین اتیلنی در آزمایشگاه‌های شرکت تولید و عرضه شد.

در سال ۱۹۴۰ شرکت جنرال موتورز تولید ۲۵ میلیون خودرو را جشن گرفت و در سال ۱۹۵۶ پس از ۳۳ سال رهبری، آلفرد آسلون بازنشسته و چارلز ویلسون به عنوان ریاست شرکت منصوب شد. تولید شرکت جنرال موتورز در سال ۱۹۶۷ از مرز ۱۰۰ میلیون خودرو در سال گذشت و در همین سال تغییری ساختاری در شرکت رخ‌داد و به صورت گروه‌های مجزای خودروهای سبک و کامیون، بدنه و مونتاژ، قطعات خودرو و بخش خارج از آمریکا تبدیل شد. در سال ۱۹۷۴ این شرکت فناوری مبدل‌های کاتالیستی را عرضه و تمامی خودروهای جدید خود را به این فناوری مجهز کرد.

زمینه فعالیت جنرال موتورز

امروزه این شرکت بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی جهان از نظر میزان درآمد و شمار خودروهای تولیدی محسوب می‌شود. دفتر مرکزی جنرال موتورز در دیترویت میشیگان ایالات متحده قرار دارد، اما این شرکت در ۳۳ کشور دیگر کارخانه‌های خودروسازی دایر نموده است.

برندهای جنرال موتورز

این شرکت درواقع مجموعه‌ای از چندین کارخانه خودرو و موتورسازی است که به مرور زمان به یکدیگر پیوسته است. اسامی این شرکت‌ها عبارت است از:

بااوجون بیوک کادیلاک شرولت جی‌ام‌سی هولدن وولینگ منابع انسانی شرکت جنرال موتورز

۱۶۴ هزار نفر از کارکنان این شرکت در بیش از ۳۰ کشور جهان مشغول به فعالیت هستند؛ آموزش منظم کارکنان همیشه در دستور کار این شرکت قرار دارد و برای دست‌یابی به سطح استاندارد و مطلوب کارکنان تشویق به تجربه ۲۰ ساعت آموزش شغلی در سال می‌شوند. در سال ۱۹۹۷ نیز دانشگاه جنرال موتورز در راستای توجه به آموزش سازمان و حرکت به سمت یک سازمان کارآموزی تأسیس شد.

تحقیق و توسعه شرکت جنرال موتورز

در سال ۱۹۱۱ نخستین آزمایشگاه متمرکز تحقیقات شرکت آغاز به کار کرد و از همان زمان تحقیق و توسعه در شرکت مورد توجه بود؛ این امر در زمان رهبری اسلون نیز کاملاً بارز بود و نمودهای آن سال‌های بعد به ظهور رسید.

برخی از زمینه‌های تحقیق و توسعه این شرکت عبارت است از:

طرح‌هایی در زمینه افزایش بازدهی موتور ساخت موتورهای دیزلی تمیزتر تولید خودروهایی با سوخت‌های جایگزین تولید خودروهای هیبریدی طراحی سامانه‌های باتری سوخت مدیریت ارشد شرکت جنرال موتورز

ویلیام سی دورانت به همت خود در سال ۱۹۰۸ هسته‌های مجزا تولید خودرو و موتور را به یکدیگر پیوند داد و جنرال موتورز را تأسیس کرد، اما نامی که در سابقه و تاریخچه صد ساله این شرکت به عنوان رهبری تأثیرگذار همیشه می‌درخشد آلفرد پی اسلون است؛ وی در دهه‌های ۱۹۳۰ تا ۱۹۶۰ رهبری شرکت جنرال موتورز را بر عهده داشت و سبک مدیریتی ویژه خود را در شرکت اعمال کرد.

ریک واگونر نیز از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۹ رهبری شرکت را بر عهده داشت و مدعی است که این شرکت در ایمنی خودرو و خدمات اطلاعاتی سرآمد است. پس از واگونر فردریک هندرسون در ابتدای سال ۲۰۰۹ به عنوان مدیرعامل جنرال موتورز انتخاب شد که در پایان سال ۲۰۰۹ این پست به ادوارد ویتاکر جونیور واگذار شد، ویتاکر نیز تنها یک سال در این مقام باقی‌ماند و پس از آن جای خود را به دنیل آکرسون داد.

جنرال موتورز و کرونا

در ۲۷ مارس ۲۰۲۰ دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا با استناد به قانون وضعیت جنگی برای مقابله با بیماری کرونا به جنرال موتور دستور تولید دستگاه تنفس مصنوعی داد زیرا با همه‌گیری این ویروس نیاز فوری به هزاران دستگاه تازه ایجاد شد؛ در ابتدا این شرکت تلاش برای دریافت امتیاز بود، اما با فرمان اجرایی دونالد ترامپ برای وضعیت جنگی این شرکت موظف به تولید دستگاه تنفس مصنوعی شد.

کد خبر 553644

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چه ماشینی ماشین آلات ماشین خودرو خودروسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت جنرال موتورز جنرال موتورز جنرال موتورز شرکت خودروسازی تولید خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۵۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید با مالیات بر سوداگری

به گزارش خبرنگار مهر ۱۱ سال مالیات بر سوداگری یا همان مالیات بر عایدی سرمایه قبلی، در مجلس معطل ماند و بالاخره اردیبهشت امسال مجلس ایرادات شورای نگهبان را اصلاح کرد و برای تأیید نهایی به شورای نگهبان فرستاد. این طرح شامل خودرو، ملک، ارز و طلا می‌شود و هرکس بیش از نیاز مصرفی و کمتر از دو سال این موارد را خرید و فروش کند، مشمول این طرح خواهد بود.

پس از حواشی و سوالات بسیاری که در سطح جامعه درباره این طرح ایجاد شد؛ برنامه پایش ۱۱ اردیبهشت، میزبان مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی بود تا به سوالات و شبهات مردم درباره مالیات بر سوداگری پاسخ دهد.

مالیات از تورم یا مالیات از دلالی؟

یکی از سوالات مهم جامعه درباره این طرح این است که آیا دولت می‌خواهد از تورم هم مالیات بگیرد؟

مصطفی طاهری در ابتدای برنامه از فلسفه مالیات بر سوداگری گفت. بسیاری از مردم گله دارند که چرا کارمند یا کسبه که به صورت شفاف کار می‌کنند، مالیات‌شان را باید پرداخت کنند اما آن‌هایی که دلالی می‌کنند و چندین برابر ما درآمد دارند، مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. برای حل این مشکل در تمام دنیا از عایدی سرمایه مالیات می‌گیرند و این طرح مالیات بر سوداگری هم برای جلوگیری از دلالی، سوداگری و تجمع سرمایه در بخش‌های غیر مولد است.

طاهری مثال زد: اگر خانواده‌ای ۵ فرزند بالای ۱۸ سال هم داشته باشد و ۵ خودرو برای خودشان بعلاوه دو خودرو برای سرپرست خانواده بخرند و قبل از دو سال نفروشند، مالیاتی از آن‌ها دریافت نمی‌شوند.

البته این مالیات در مورد طلا و ارز متفاوت است و سقف زمانی برای خرید و فروشش وجود ندارد. نماینده مجلس دراین‌باره گفت: «در مورد طلا و ارز اگر شفاف هرچقدر طلا بخرید و شفاف فروخته شود، هیچ مالیات بر عایدی دریافت نمی‌شود. در مورد طلا و ارز این مالیات مشمول کسانی می‌شود که شفاف نیستند و با حجم تراکنش‌هایی مواجه می‌شویم که انگار کارش طلافروشی است ولی خودش را به عنوان طلا فروش معرفی نکرده است؛ اینجا از او مالیات اخذ خواهد شد.»

آیا این قانون جلوی سوداگری را خواهد گرفت؟

معافیت‌های مالیات بر سوداگری شامل مواردی مانند ملک ارثی، ملک یا خودرو مازاد برای سرپرست خانوار، تعویض ملک مسکونی کمتر از یکسال، املاک وقفی و هدیه، املاک و زمین خارج از شهر است.

در ادامه برنامه مجری برنامه از شبهاتی که منتقدان به این طرح وارد می‌کنند و باز گذاشتن سر معافیت‌ها و امکان فرار سوداگران از این نوع مالیات‌ها پرسید و مصطفی طاهری در پاسخ گفت: «من این نقد را قبول دارم اما مالیات بر سرمایه سال‌هاست در دست تصویب است. اگر می‌خواستیم حداکثری همه چیز را در این طرح در نظر بگیریم به همین حداقلی هم نمی‌رسیدیم زیرا فشار سنگینی بر جامعه و مجلس وجود داشت. اشکالی ندارد اگر این قانون تصویب شود و در طول اجرا کارآمدی خودش را نشان دهد و اگر کم اثر بود در جلوگیری از سوداگری می‌توان اصلاحش کرد.»

رئیس مجلس چند روز پیش اعلام کرد که این قانون شامل یک درصد جامعه می‌شود. عضو کمیسیون صنایع مجلس نیز در تأیید آن گفت: «آمار قطعی نیست و در خودرو و طلا و مسکن هرکدام متفاوت است اما به طور کلی شامل درصد کمی از جامعه می‌شود. از طرفی در جایی که دلالی و پول زیاد است، به اسم مردم فشار می‌آورند. در حالی که این عین عدالت است و خواسته خود مردم است.»

کد خبر 6097029 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • روایت ژنرال صهیونیست از استراتژی یحیی السنوار
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم