Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:39:12 GMT

کاهش ۴۰ درصدی درآمد جنرال موتورز

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۹۶۲۱۵

کاهش ۴۰ درصدی درآمد جنرال موتورز

درآمد جنرال موتورز به دلیل ضرر چین و کمبود قطعات ۴۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، نتایج ضعیف‌تر خودروسازان منعکس‌کننده چالش‌های ناشی از اختلالات زنجیره تامین، از جمله کمبود نیمه‌هادی‌هاست. سود خالص شرکت جنرال موتورز در سه ماهه دوم ۴۰ درصد کاهش یافت که به دلیل زیان در چین و مشکلات زنجیره تأمین که باعث شد این شرکت با ۱۰‌ها هزار خودروی ناتمام که نتوانست در طول دوره به فروش برساند، آسیب دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران جنرال موتورز دورنمای سود سالانه این خودروساز را مجدد تأیید کردند و گفتند که انتظار دارند با کاهش کمبود تراشه‌ها، تولید در نیمه دوم به شدت افزایش یابد و مصرف‌کنندگان همچنان دلار بالایی را برای خودروهای جدید بپردازند. با این حال، بزرگ‌ترین خودروساز کشور از نظر فروش پیش‌بینی سود تحلیل‌گران را از دست داد زیرا در اوایل ماه جاری هشدار داد که کاهش تولید کارخانه‌های آمریکای شمالی به نتایج سه‌ماهه ضربه می‌زند.

جنرال موتورز در اوایل این ماه گفت که کمبود تراشه‌ها و سایر قطعات باعث شده تا این شرکت نتواند ۹۵ هزار وسیله نقلیه را به نمایندگی‌ها ارسال کند. مدیران این شرکت روز سه‌شنبه گفتند که همچنان انتظار دارند که در نیمه دوم سال با در دسترس بودن قطعات بیشتر و مونتاژ خودروهای نیمه کاره، عقب‌ماندگی را برطرف کنند. این خودروساز روز سه شنبه بر پیش بینی خود برای کل سال ۹.۶ تا ۱۱.۲ میلیارد دلار سود خالص پایبند بود.

تجدید ساختار در سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ حدود ۴.۵ میلیارد دلار از هزینه های سالانه را کاهش داد و به آماده سازی جنرال موتورز برای هر گونه رکود کمک کرد.

جنرال موتورز هزینه خودروهای برقی را افزایش داد که به کاهش ۴۳ درصدی جریان نقدی آزاد در سه ماهه کمک کرد و به ۱.۴ میلیارد دلار رسید. مخارج سرمایه‌ای که عمدتا برای توسعه خودروهای برقی هدف گذاری شده است، در سه ماهه دوم حدود یک سوم افزایش یافت و به ۲ میلیارد دلار رسید. فورد نتایج سه ماهه دوم خود را امروز چهارشنبه گزارش می‌دهد.

تحلیلگران این سوال را مطرح کرده اند که آیا کمبود باتری در آینده می‌تواند جاه طلبی های خودروهای برقی صنعت خودرو را مهار کند. جنرال موتورز و فورد اعلام کرده‌اند که قصد دارند در فروش خودروهای الکتریکی در ایالات‌متحده از شرکت تسلا پیشی بگیرند.

شرکت‌های خودروسازی سنتی با چالش‌هایی در کسب‌وکار اصلی خود یعنی ساخت خودروهای موتور احتراق داخلی مواجه هستند که هنوز هم تقریبا تمام سود آنها را تامین می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنرال موتورز خودروهای الکتریکی تسلا فورد چین خودروسازان جنرال موتورز میلیارد دلار سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد

ترکمنستان ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ درآمد داشت، در حالی که روسیه ۲ میلیارد دلار درآمد داشته است.

به گزارش ایسنا، غول انرژی گازپروم روسیه در اوایل سال ۲۰۲۴ با هیاهوی زیادی اعلام کرد از ترکمنستان به عنوان بزرگترین تامین کننده گاز طبیعی چین از نظر حجم عرضه، پیشی گرفته است، اما وقتی از درآمدهای صادراتی صحبت می‌شود، عشق آباد همچنان بالاتر از مسکو قرار دارد.

طبق گزارش پورتال نفت و گاز ترکمنستان، عشق آباد در سه ماهه اول سال میلادی جاری، ۲.۴ میلیارد دلار از صادرات گاز به چین درآمد داشته است. این رقم توسط داریو که محبوبترین وب سایت خبری ازبکستان است، تائید شده است. در گزارش داریو خاطرنشان شده است روسیه در همین مدت، ۲ میلیارد دلار از فروش گاز خود به پکن درآمد داشته است.

دلیل اختلاف بین حجم صادرات و درآمد حاصل از آن، این است که چین، گاز روسیه را با تخفیف خریداری می‌کند. نیاز کرملین به نقدینگی برای سرپا نگه داشتن کشور و در عین حال، تامین هزینه های جنگ در اوکراین، روسیه را از بیشتر اهرم های مذاکره خود در معاملاتش با پکن، محروم کرده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، برتری روسیه در حجم صادرات ممکن است تا زمانی ادامه یابد که تخفیف های چشمگیر این کشور در فروش گاز ادامه داشته باشد. نشریه مستقل «کرونیکل ترکمنستان» گزارش کرده است ظرفیت خط لوله گاز «قدرت سیبری» روسیه به چین در سال ۲۰۲۵، حدود ۳۸ میلیارد متر مکعب پیش بینی شده است. در همین حال، ظرفیت جمعی سه خط لوله که ترکمنستان و چین را به هم متصل می کند، به ۵۵ میلیارد متر مکعب می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • کاهش ۲۸ درصدی مصرف انرژی با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد